Confortul termic al locuintei sau al locului de munca trebuie sa fie principala grija a tuturor pentru ca de acest aspect depind toate celelalte activitati. Nu putem lucra sau ne simtim neconfortabil atunci cand atmosfera este sufocanta. Temperatura optima in camera de zi trebuie sa fie cuprinsa in intervalul 19-22ºC. In afara acestui interval apare disconfortul, stresul sau chiar probleme de sanatate pentru unele persoane mai sensibile.

Daca sunteti in cautarea unui ajutor de nadejde pentru orice operatiune de montaj aer conditionat, ati ajuns unde trebuie. Societatea noastra reprezinta un partener de incredere pentru oricine alege sa apeleze la serviciile noastre.
Asiguram montaj in timp util oriunde in Constanta si in imprejurimi. Indiferent de locatia in care va aflati, una din echipele noastre se va prezenta la locul stabilit in cel mult 24/48 de ore de la contactare.

Societatea noastra este gata sa raspunda solicitarilor dumneavoastra. Personalul nostru dispune de cunostintele si experienta necesara pentru realizarea oricarui fel de operatiune de montaj aer conditionat.

Dispunand de o experienta in domeniu si avand la dispozitie utilaje profesioniste, am reusit sa raspundem cu succes foarte multor cereri de montaj aer conditionat, castigand increderea si respectul clientilor nostri. Realizam atat montaj standard pentru orice marca de aparat de aer conditionat cat si montaj personalizat in functie de conditiile de amplasare specifice fiecarui spatiu.

Contactati-ne in cel mai scurt timp si va veti putea convinge de promptitudinea si profesionalismul echipelor noastre. Satisfactia dumneavoastra reprezinta cea mai mare motovatie a activitatii noastre si de aceea am ales sa tratam in mod egal orice fel de colaborare.

Va oferim acum si posibilitatea incheierii unui contract de prestari servicii cu obiect de activitate efectuarea de revizii tehnice pentru echipamentele dumneavoastra.