Societatea noastra, Alpha Construct Ind. S.R.L. a realizat de-a lungul timpului, numeroare proiecte de constructii diverse ca si complexitate.

Din anul 2007, ne-am extins activitatea si in domeniul sistemelor de ventilatie, aer conditionat precum si al instalatiilor electrice.

Echipa noastra este alcatuita din oameni calificati pe domeniile ce sunt necesare unui proiect de constructii civile de nivel mediu, ( dulgheri, fierari, zidari, zugravi, muncitori necalificati, electricieni, instalatori )

Pe lista activitatilor enumeram: constructii de case, constructii de vile, constructii la rosu sau constructii la cheie, lucrari de amenajari interioare in spatii hoteliere, pe raza localitatilor Constanta, Techirghiol, Eforie, Eforie Nord, Costinesti, Mangalia.

De asemenea va informam ca  sunt eligibili pentru programul constructie prima casa Finantat de Guvernul Romaniei .

Manager      Emil Eremia           0723637077           [email protected]

la acesta adresa se pot trimite CV-uri si suna pentru Angajari  

Pe langa serviciile de constructii civile si industriale, asiguram si servicii de climatizare furnizand cele mai bune aparate de aer conditionat de la marci consacrate ca: Daikin, Fujitsu, Gree si Hitachi.

Înfiintata în anul 2006, S.C. Alpha Construct Ind. S.R.L. a reusit sa cumuleze un portofoliu cu lucrari de calitate ce pot fi urmarite si vizionate la pagina Proiecte.

  1. 1
  2. 2